Flúgos futam

Réges – régen őrült emberek, vízre nem illő eszközökkel szelték a hullámokat az ország számos vizisípályáján. Majd évekig ez a látványos és szórakoztató redezvény eltünt a Magyar vizisípályák életéből, mígnem 2009-ben Boinizer Tamás ötletgazda és a Wakepark csapata fel nem élesztette hamvaiból.

Az újkori MADDAY története ekkor indult útjára és már hagyományosan idén is Kecskeméten a WAKEPARK-ban kerül megrendezésre.

A Flúgos Futam lényege, hogy minden olyan eszközzel és jelmezben várjuk a vállalkozó kedvű jelentkezőket, amely kifejezetten nem a vízre készült, ugyanis ezen a futamon TILOS vízi sport eszközök (vízisí, wakeboard, csónak, stb.) használata a kábel pályán!

Az értékelésnél a különleges eszközökkel való indulást, a megtett távolságot, de legfőképpen az induló(k) kreativitását, jelmezét pontozzuk és ezek összértéke alapján állapítjuk meg a végső sorrendet.


NEVEZÉS

A nevezés egyéni, vagy csoportos formában történhet és ennek megfelelően lesznek értékelve az indulók.

Az őrült ötleteknek csak a megengedett 100 kg-os súlykorlátozás szabhat határt.

Az oldalon letölthető nevezési lapot kell kitölteni és elküldeni a madday@madday.hu címre vagy a helyszínen leadni a regisztrációs sátorban a rendezvény napján 10.00-ig.

Nevezési díj: 5.000,- Ft minden elindított eszköz után.


BIZTONSÁG

Minden nevezőt kérünk, hogy az eszközökre megfelelő mennyiségű biztonsági felszerelést helyezzenek el (kötél, ballon, PET palack, jelző bója), hogy elsüllyedése esetén is megtalálható és kiemelhető legyen.
Kérjük azokat a nevezőket, akik bonyolultabb és nehezebb szerkezettel kívánnak indulni, hogy legkésőbb a rendezvényt megelőző napon egyeztessenek a rendezőkkel.

A rendezvény alatt a bukósisak használata kötelező, az egyéb védőfelszerelés ajánlott.


TOVÁBBI INFO

Xtra Produkció
Boinitzer Tamás
Tel.: +36 20 944 43 50
email: xtra@t-online.hu